14 Mart 2012 Çarşamba

Beren Saat'in Cem Yılmaz - Ahu Yağtu düğününde giydiği elbise...



Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu evlendii… Onlara mutluluklar diliyor, darısı başımıza diyoruz… Peki düğünde dikkatimizi en fazla çeken şey ne oldu dersiniz? Tabii ki de şarap rengi elbisesi ve güzelliği ile bizleri bile büyüleyen Beren Saat!

Kapıya siyah minibüs yanaşır ve içinden dünya güzeli bir çift çıkar… Biri şarkıları ile büyüdüğümüz (hatta klibinde yer alma fırsatı bulduğum) Kenan Doğulu’muz diğeri ise Aşk-ı Memnu ile gönüllerimize that kurmuş Bihter’imiz, Fatmagül’ümüz Beren Saat! Birlikteliklerini öğrenmemizin üzerinden fazla zaman geçmeden işte karşımızdalar! Hem de en güzel halleriyle ☺

Gerçi Kenan’da saçlardan dolayı bir afacanlık var ama yine de çok yakışmışlar! Gelelim Beren Saat’in Cem Yılmaz’ın düğününde giydiği elbiseye… Beren tam bir Özgür Masur hayranı, üstelik parçaları da çok güzel taşıyor. Düğün için derin yırtmaçlı, korse kıvamında, omuzlarını geniş gösteren şarap rengi bir elbise ile karşımızda! Ve gerçekten büyüleyici, hepiniz kendinizi o elbisenin içinde hayal ettiniz, bir de yanınızda Kenan olsa ☺ itiraf edin!

Peki bu görüntü bir yerden tanıdık geliyor mu diyorsunuz… Megan Fox mu Beren Saat mi? Benim oyum Megan Fox’un kırışık diz kapaklarını gördükten sonra tabii ki Beren’imize gidiyor! 10/10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...