5 Mart 2012 Pazartesi

Bir Oscar hikayesi; Hollywood'un yıldızları kırmızı halıda

84. Oscar ödülleri geçtiğimiz pazar günü muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Ancak her törenin ardından olduğu gibi, bu geceden de akılda kalan tek şey Hollywood yıldızlarının arasındaki şıklık yarışı oldu. Kırmızı Halıda ki bu rekabette zirvede yine tahmin edilen isimler vardı. ancak bazı hayal kırıklıkları ve sürprizler yaratan ünlüler de kırmızı halıdan geçmedi dersek yalan olur. İşte size trendingtrend gözüyle Oscar 2012...


Kuşkusuz gecenin en şık isimlerinin başında  Atelier Versace elbisesi ile Angelina Jolie geliyor. Her zamanki gibi sade bir şıklığı tercih eden güzel yıldız,  bu kez bacaklarıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu.


Herkesin kolay kolay cesaret edemeyeceği, vücuda tamamiyle oturan ve tüm hatlarını kusursuz gösteren Zuhair Murad tasarımı elbisesiyle Jennifer Lopez o gece herkesi kendine hayran bıraktı.


Cameron Diaz da bu gece için sezonun favori renklerinden olan (hatta törenin de favori rengi) pudra rengini tercih etmiş. Gucci tasarımı olan bu elbisenın eteğindeki detaylar dışında Cameron Diaz da göze çarpan bir diğer önemli detay ise  milyon dolarlık kolyesi. Bir de bunlara Diaz ın güzelliği eklenince, gecenin en şıkları arasında yer alması kaçınılmaz oluyor.


Gwyneth Paltrow Oscar törenlerinin iddialı isimlerinden olayı seviyor. Geçen seneki Calvin Klein elbisesinden sonra bu gece ne giyeceği merakla beklenen Paltrow kol detaylarıyla öne çıkan Tom Ford elbisesiyle yine tüm dikkatleri üzerinde topladı.




Mila Jovovich, kusursuz güzelliğini Elie Saab elbisesiyle gözler önüne sermiş.





Meryl Streep Oscar ödülü alacağından emin olsa gerek. Tarzına ve yaşına çok yakışan Lanvin elbisesi ödülle ne kadar uyumlu baksanıza :)


 Canlandırdığı Marilyn Monroe rolüyle geceye aday olarak katılan Michelle Williams Louis Vuitton dan seçtiği turuncu elbisesiyle en şık olmaya da aday olduğunu gösteriyor.


Geceye katılan çoğunluğun aksine Giambattista Vall imzalı kıyafetinde  Emma Stone iddialı bir renk seçmiş.


Sandra Bullock kırmızı halının sırrını çözdü. Daha öncede sesçtiği Marchesa elbisesi ile gecenin en şıkları arasında yer alan Sandra bullock bu senede şıklığını riske atmayıp geceye Marchesa elbisesi ile katılmış.



Heidi Klum ne giyerse giysin benim favorim olduğu için onu kendi torpilimle şıklar listesine aldım. Boşanmak üzere olduğu için, dikkatleri üzerine çekmemek adına; geceye, gösterişsiz mini bir elbiseyle katılmayı tercih etmiş.







Bence gecenin en önemli elbisesi Jan Fonda'nın Vanity Fair Oscar partisinde giydiği elbise. Nedeni ise,  Dilek Hanif imzalı olması. Oyuncuların yanı sıra tasarımcıların da yarıştığı böyle bir gece de Türk imzası görmek heyecan verici.


Gecenin hayal kırıklıklarına gelirsek...


Penelope Cruz Armani imzalı tuvaletiyle gecenin sıradanları arasında yer aldı.


Natalie Portman'ın elbisesi o gece güzelliğinin ve kolyesinin ihtişamının gölgesinde mi kaldı bilinmez ama  kırmızı Dior Couture tam bir hayal kırıklığıydı.


Givenchy imzalı bu elbiseye hayal kırıklığı demek belki biraz acımasız olabilir ama Rooney Mara ve elbise tam olarak uyum sağlayamamışlar gibi. Elbisenin rengi ve Rooney'nin ten rengi belki buna neden olmuş olabilir.



Stacy Keibler ne giyerse giysin yanında George clooney gibi biri varken kötü görünmesi mümkün değil. Marchesa dan seçtiği gold elbisesi mükemmel olmasa da bu ikili kırmızı halı da kusursuz gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...