2 Eylül 2012 Pazar

Eyeliner'sız hayat mı? Asla !


Eğer sizde benim gibi gözünüzde birşeyler olmadığında farklı biri gibi, hatta soluk gözüküyorsanız ve eyeliner mucizesine şükrediyorsanız bu post size!

Herkes şu evreden geçmiştir heralde... Önce lisede gözümüzün içine kalem çekerdik müdür yardımcısı ve öğretmenlere yakalanmamak için... Sonra mezun olduk gözümüzün altına taşıra taşıra sürmeye başladık... Baktık far falan bize göre değil gözümüzün üstüne de kalem uyguladık... Ve en sonunda eyeliner ile tanıştık... Belki ilk zamanlarda yamuk yumuk çektik, bir gözümüz daha kalın diğeri daha ince ve hatta biri daha uzun biri daha kısa oldu... Çoğu zaman sağ gözümüze yaptığımız mükemmel efektin aynısını diğer gözde de yaratmak için saatlerce uğraştık... İşte benim için eyeliner ile tanıştığım sene 2007 idi...

İlk eyeliner’ım da şu anda da vazgeçilmezim olan YSL L’EYELINER NOIR olmuştu. En sevdiğim özelliği ince fırçası sayesinde abartıdan uzak bir görüntü yakalayabilmeniz. Dikkat etmeniz gereken tek bir nokta var ki bunu kullanmak gerçekten ustalık istiyor!

Bu konuda fazla tutucuyum snırım ki çok fazla marka denemedim. İkinci eyeliner’ım ise MAC Pen Ultimate Eye Liner. Bu eyeliner’ın favorim olmasının sebebi ise kullanım kolaylığı… Yumuşak ucuyla istediğiniz yönde hareket ettirebiliyor istediğiniz kalınlıkta uygulayabiliyorsunuz. Üstelik kısa sürede ve “genellikle” eşit şekilde iki gözünüze de uygulamış oluyorsunuz.

Henüz bu iki markadan çok çok memnun olduğum için karşıma çıkan birçok markayı denemedim bile... Bu iki markaya göz atmanızı tavsiye ederim…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...