3 Eylül 2012 Pazartesi

We Are Handsome!



Bu yazın vazgeçilmezi mayolar oldu! Ve birçok mayo markasının ardından gönlümüze taht kuran marka We Are Handsome oldu… Önce Rihanna mayosu olarak dikkatimizi çekti, bu ne böyle koskocaman hayvanı koymuşlar dedik sonra da pek bir sevdik =) Diane Kruger da giydi “Yok yok Rihanna daha güzel taşıyor” derken ülkemizin ikoncanı yaz aylarının vazgeçilmez haber kaynağı Eda Taşpınar da “We Are Handsome!” dedi… Baktık bu mayolar pek bir dikkat çekiyor hemen biz de edinelim birer adet dedik, araştırmalarımız sonucunda da Beymen’de bulunduğunu öğrendik…

Peki nereden ve neden çıkmış ki bu marka?
Doğanın büyüleyici mucizelerini sanatla ve modayla bütünleştirmek arzusuyla 2009 yılında yola çıkılmış. Kendisi bir Avustralyalı. En canlı çiçeklerden derin okyanuslara, sevimli bir köpekten ürkütücü bir ayıya ya da bulutlara uzanan doğanın her anını bu mayolarda görebiliyorsunuz… Aslında sadece mayoları da yok, bikiniler, plaj elbiseleri, taytlar da koleksiyonun ruhunu taşıyan diğer parçalar olarak karşımıza çıkıyor.

Biz bayıldık. Eda Taşpınar’ın ve Çağla Şıkel’in de bayıldığı gibi… Kullanımı çok rahat, sadece güzel taşıyabilmek için önceden bronzlaşmış olmak gerekiyor ki amele yanıklarına maruz kalmayalım =)

Fiyatlara gelince: Mayolar 625, bikiniler 565 TL… bu fiyata 6 tane mayo alırım ben dediğinizi duyar gibiyiz… Güzel bir haber var ki şu an www.beymen.com adresinden We Are Handsome ürünlerine % 70 indirim ile ulaşabilirsiniz! Birçoğunun bedeni kalmamış ama şansınızı bir deneyin derim ben… Ben bir tane aldım bile =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...