14 Ocak 2012 Cumartesi

İndirimden ne alsak?

Ocak ayı biz bayanlar için vazgeçilmez bir nimet sunuyor! İndirim bombardımanı!!
Mağazalarda %50’ler 40’lar yazan vitrinler yerlerini güzel mankenlere, yeni kıyafetlere bırakmadan giriyoruz içeriye…

Dikkat etmemiz gereken şu: BİLİNÇLİ OLMAK! Olabildiğince klasik, desensiz, modası geçmeyecek parçaları küçük bütçelerle dolabımıza katmak!

Almamız gereken parçalar:

1. Düz renk uzun kollu bluzlar:
Özellikle Zara ve Mango’da karşımıza çıkan V ya da yuvarlak yaka olan sade trikolardan birkaç tane almakta fayda var. Siyah, lacivert, gri, bordo, bej ve hatta kırmızı. Bu trikolar ne giyeceğinize karar veremediğiniz zamanlarda gerçekten cankurtaran oluyorlar.  Altına bir Jean ve hatta bazen sadece gri bir eşofman altı ve spor ayakkabı ile hazır olabiliyorsunuz. Haftasonu brunch kombini oldu tam  Ayakkabılarda favorim New Balance, hem ortopedik hem de şık modelleri var! Bu işe en çok babam seviniyor, sonunda ortopedik ayakkabı giymeye başladım diye =) Neydi o Converse’ler ayaklarımızı mahvettiler yıllarca :P

2. Yukarıdaki kombinasyondan yola çıkarak: vazgeçilmezimiz olan jean’leri almanın tam da zamanı =) Daha önce de söylediğimiz gibi İspanyol paça pantolonlardan alıyoruz biiiiir, dar paça olanlardan da alıyoruz ikiiiiii, siyah da güzel olur üüüüçç =) Yırtık olanları sevmediğimiz için onlardan almıyoruz artık değil mi =)

3. Tabii kotlardan daha rahat olan taytlardan ben de vazgeçemiyorum diyorsanız onları da atıyoruz sepetee…

4. Gardırobumuzun vazgeçilmezi marka ayakkabılar olmalı, güzel bir çift ayakkabı en sade kıyafeti bile zengin ve kaliteli hale getirebilir!
Klasik siyah bir stiletto, bootie, ya da çizmeler... Yıllandırabileceğimiz bir klasik.. Tabi numaramızı bulabilirsek :) Aldığımız ayakkabıyı senelerce giyebilmek istiyorsak sade, düz renk  ve desensiz olanları tercih edelim sezonuydu yok geçtiydi derdimiz olmasın =)

5. Ayakkabı yatırımı demişken babetleri unutmayalım. Eğer siz de bizim gibi babet aşığı iseniz Chanel, Lanvin, Balenciaga, Dior, YSL ya da Louboutin babetlerini indirimde kovalayın! Bu markalardan birer tane babetiniz mutlaka olmalı! Hem şık hem rahat!

6. Her şeyi saydık, çantasız olmaz! Özellikle markalı çantalardan istiyorsanız alışveriş için en doğru zaman! Geçen sene indirimden aldığım Chloe çantam bir ara üstüme yapışmıştı aylarca üşenmeden sadece onu kullanmıştım =) Yapmanız gereken sakin kafayla gezip, güzelce karar vermek!

7. İç çamaşırı: Alışverişini yapmaktan bıkmadığımız bir şey daha! Intimissimi, La Senza, Oysho ve M&S indirime girmişken bu fırsatı kaçırmak olmaz! Özellikle yaz aylarında rahat kullanabilmek için renkli olanları tercih etmenizi öneririz =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...