9 Ocak 2012 Pazartesi

Trend alarmı: İspanyol paça

Kot pantalonlar hayatımızın her senesinde bizimle birlikteler. Her ne kadar her sene modelleri değişse de modaya hemen ayak uydurup gardroplarımızı trende göre dolduruyoruz. Boru paça, düşük bel,  bol kesim, açık renk, koyu renk vs... Özellikle herkesin dolabında geçen sezonlardan kalan yırtık jeanler olduğundan eminiz =) (Bu sene onları rafa kaldıralım lütfen, çünkü bu sene sade jeanlerle şıklığı yakalamak moda!)

Aslında alışverişe çıktığımızda ister istemez sezon trendini yakalıyoruz, çünkü son dönemlerde her mağazada karşımıza ispanyol paça pantalonlar çıkıyor. Peki seviyor muyuz bu trendi ? Eveeet! Hazır her yerde indirimler de başlamışken bir kaç tane edinmek lazım!

Öncelikle ispanyol paça pantalon giymenin bir üslubu bir adabı olduğunu hatırlatalım:
Kural 1. İspanyol paça pantalonlar ile topuklu ayakkabı giyilir.
Kural 2. İspanyol paça pantalonlar ile giydiğin topuklu ayakkabının gözükmesi engellenir.  =)

Evet burada en önemli kural ayakkabılarımızın gözükmemesi, her ne kadar erkeklere göre komik gözüküyor olsak da biz birbirimiz için giyinmiyor muyuz? O zaman trend neyse onu yakıştırarak giyiyoruz kızlar! Özellikle boyu kısa olanlar bu pantalonlar sayesinde daha uzun, hafif kilolu olanlar da daha da zayıf gözüküyorlar!

Benim en sevdiğim kombine gelince: Koyu lacivert ispanyol paça pantalon üzerine krem rengi saten gömlek ve kürk yelek. Ayakta da güzel bir bootie ile mükemmel şıklığı yakalayabiliriz.

Kürkler ile ilgili ayrı bir konu açacağız ama yeri gelmişken söylemekte yarar var: orjinal kürk tercih ediyorsak lütfen kırpma olanlarını almaya özen gösterelim, böylece de hayvanlara zarar vermeyelim! 

P.S: Resimde Jessica Alba'nın elindeki Valentino çanta bu senenin "it bag"leri arasında yerini aldı bile. Aynı modelin clutch'ı da favoriler arasında gösteriliyor bizden söylemesi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...