22 Kasım 2011 Salı

Kırmızı ve fuşyanın şımarık uyumu!


Kahverengi – siyah ikilisi gibi sevdiğim bir ikili daha! Geçen sene odamı dekore ederken kırmızı – fuşya – siyah – gri dörtlüsünü kullandığımda “biraz alakasız mı olmuş sanki?!” diyenler düşünsün şimdi! Kırmızı - fuşya ikilisi bu sezon çok gözde! Üstelik bu iki renk sizi oldukça iddialı, özgüveni yüksek ve biraz da şımarık gösterecek!

Dekorasyon tamam ama iş kıyafete gelince bu ikiliyi kullanmak biraz cesaret istiyor. Bu ikiliyi nasıl kullanabiliriz bir bakalım...

“Bu moda tam benlik, kırmızı – fuşyaya boyanmalıyım” diyorsanız: 
Kırmızı pantolonu olmayan? Aşk-ı Memnu’da Behlül giydiği zaman hepimiz soğumuştuk kırmızı pantolondan ama olsun, çıkartalım onları dolaptan... Pantolonunuz dar ise üzerine bol bir pembe bluz giymeniz yeterli olacak. Bunun için Michael Kors’a Pucci’ye gerek yok, Zara & Topshop bu konuda size yardımcı olabilir =) Burada dikkat etmeniz gereken konu ayakkabı, çanta ve mont. Kırmızı ve fuşya ile yeterince dikkat çekiyorken daha fazla renk karıştırmanın anlamı yok. Bu nedenle sizleri “nude” renklere yönlendirmek isterim. Krem ve bej ideal renkler benden söylemesi... Bu arada yaptığınız kombine göre siyah bir ceket de daha ağır bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir.

Bir de etekli bir kombin düşünelim... Geçen sezon Zara’daki çan eteklerden almayan kalmamıştır diye düşünüyorum... Bende hem kırmızısı hem de pembesi var (modaya uymamam için sorun göremiyorum :) Üzerine yarım kollu bir kırmızı bluz giydiğimizde hazırız. Bu kombinin altına da aynı renkleri düşündüm. Bej YSL pumplar ile bej Chanel çantayla tamamlanır, çok da güzel olur...

“Bu sene de kırmızı – fuşya ikilisi modaymış, kullanalım bari...” diyorsanız:
Bilmiyor da değilim hani diye düşünüyorsan ve bu modayı ucundan da olsa yakalamak istiyorsan yapman gereken kombinlerinin bir yerinde kırmızı fuşya ikilisine yer vermek. Giyeceğin bluzdeki desenler olabilir, ayakkabı ve çantan olabilir, ojelerin ve kıyafetin olabiliiir (üstelik çingene diyenlere moda bu deme hakkına da sahipsin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...