30 Kasım 2011 Çarşamba

Sıcacık bir kış...

Çizmeleri hatırladık kazakları unutur muyuz?? İçimizi sıcacık yapacak kazakları dolabımızın en önüne, hemen alınabilecek yerlere almanın vakti geldi. Bu sezon ister sade, ister puanlı, ister desenli ya da figürlü olsun yeter ki kazak olsun!

Geçmiş senelerdeki incecik giyinme modasının bittiğine üzüldüm diyemeyeceğim çünkü artık ısınmak istiyorum! Bu sezon girdiğimiz mağazalarda birbirinden güzel kazaklar adeta onları almamız için bizlere göz kırparken bu trendi takip etmek hiç de zor değil. Her zaman olduğu gibi Topshop ve Zara bu konuda bir numaralı silahım. Renk renk desen desen ne istersen var. Ben özellikle bir kaç beden büyük alıp taytların üzerine giyiyorum çok da güzel oluyor. Erkek koleksiyonlarına da bakmanızı öneririm çünkü bazen kıskanılacak güzellikte kazaklar olabiliyor :)

Bu arada renkli ve desenli kazak dünyasına girmeden önce dolabınızda mutlaka bej, siyah, gri ve çizgili bir kazak bulunduğundan emin olun! Desenli olanları bir sene sonra giyemeyebilirsiniz ama sade olanları 5 sene de giyersiniz 10 sene de :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...