20 Kasım 2011 Pazar

pomellato: şeker gibi yüzükler!






En sevdiğim şey yüzükler! Hergün taktığım, parmağımdan çıkarmadığım, benimle özdeşleşmiş 5 yüzük var. Bunun dışında da boş kalan parmaklarım için yüzük bakmaya devam ediyorum :) Pomellato yüzükleri hep aklımdaydı ama bir türlü fırsat bulup da bakamamıştık. Geçen gün İstinye Park'taki Arte Gioia'nın vitrininde şeker gibi yüzükleri görünce haydi artık bunları deneme zamanı diyerek içeri girdik. Pomellato ünlü İtalyan bir mücevher markası, bizim beğendiğimiz yüzükler markanın göz kamaştıran diğer mücevherlerinin yanında gerçekten bebek kalıyorlar :) ama önemli olan yaşına göre hareket etmek olduğu için başladık yüzüklerin hikayesini dinlemeye...

Pomellato aslında gece - gündüz fark etmeden, önemli günlerin dışında da mücevherlerin her zaman kullanılması gerektiği düşüncesiyle ortaya çıkmış, yıl 1967! Markanın en öne çıkan koleksiyonu daha büyük taşlı Nudo koleksiyonu olmasına rağmen ilk olarak M'ama non M'ama koleksiyonunu inceledik. Özellikle günlük kullanımda çok rahat kullanılabileceğini düşündüğüm renkli renkli yüzüklerin de her birinin farklı anlama geldiğini öğrendik.

Turuncu: Tutku
Mor: Arzu, şehvet
Açık yeşil: Kıskançlık
Açık mavi: Sevecenlik, şefkat
Pembe: Aşk
Beyaz: Sevinç, neşe
Koyu yeşil: Umut
Kırmızı: Zevk, eğlence
Lila: Nostalji, geçmiş

Toplamda 9 farklı renkte olan bu yüzüklerden bizim favorimiz her kıyafete uyabilecek, renk olarak fazla dikkat çekmeyen açık yeşil ve beyaz oldu. Elinize jelibon koyulmuş gibi duruyorlar :) 

Pomellato yüzükler bildiğim kadarıyla İstinye Park Arte Gioia ve Kanyon’da bulunuyor... 

2 yorum:

  1. pomellatonun yüzük fiyatları hakkında bilgin var mı?

    YanıtlaSil
  2. Pomellatto'nun bu yüzükleri tamamiyle altın ve kıymetli taşlardan oluşuyor o yüzden fiyatları birazcık boyundan büyük :)
    küçük boyları yaklaşık 1500 tl civarında. (euro bazında olduğu için ne yazık ki kesin bişey söyleyemiyorum)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...