27 Kasım 2011 Pazar

Sivri burun ayakkabıları (artık) seviyoruz!

Sezonun en sevdiğim trendlerinden bir tanesi sivri burunlu ayakkabılar. Özellikle altında dolgu olmadığı için ayaklarımı yere daha da sağlam basıyormuşum gibi hissediyorum. Gündüz gece fark etmeden rahatlıkla giyebileceğiniz bu ayakkabılar kıyafetlerinizin bir numaralı tamamlayıcısı olacak. Burada YSL, Valentino, Zanotti gibi sezonun öne çıkan modellerini görüyorsunuz.


Favorim bordo burunlu YSL ve beyaz burunlu Zanotti! Ayakkabıda çift rengi çok seviyorum (Chanel tarzı) ve favori kombinasyonum olan kot + beyaz üst’e çok güzel eşlik ediyor!

Bu sezon herkesin ayağında sık sık gördüğümüz Valentinoların burunları ise çok uzun, özellikle merdiven çıkarken dikkat etmek gerekli :) sezon başında geldiği anda biten bu Valentino modelinin şu anda İstinye park Beymen'de bir adet 37,5 numarası bulunuyor. Birisine hediye alınmış ama numarası küçük geldiği için değiştirmiş, hazır bulmuşken deneyeyim dedim ama yine de sevemedim, ilgilenenlere duyurulur. (37,5 dışında sadece 35 ve 34(!) numaraları kalmış)

Ayrıca bu modellerin benzerlerini yıllardır her sezon mutlaka bir çift sivri burunlu ayakkabı modeli bulunduran Mango, Nine West, Hotiç ve Aldo’larda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...