10 Aralık 2011 Cumartesi

Geçmişten gelen bir misafir... Puantiye

Kim demiş tarih tekkerrürden ibarettir diye, bence tekerrür eden tek şey moda. Bir yıl önce asla giymem dediğiniz ispanyol paça pantolonları veya yüksek bel jeanleri bir yıl sonra giymeyeceğinizin garantisini kimse veremez. O yüzden siz siz olun moda konusunda asla büyük konuşmayın.
Farkında olsakta olmasakta her sezon yeni bir eskiyi karşılıyoruz moda dünyasında. Her seferinde de ilk kez görmüş gibi heyecanla almaya devam ediyoruz.
İşte yine bu sezonda; geçmişten taa 60'lardan gelen ve cici kızlıktan feminenliğe terfi etmiş bir misafirimiz var...   Puantiye.



Tıpkı leopar gibi aslında modası hiç geçmeyen bu nostaljik deseni bu sezon her parçasında ve aksesuarında görmek mümkün.Eğer henüz edinmediyseniz alışveriş listenize mutlaka puantiyeli bir ürün ekleyin. Şayet benim Önceden var diyorsanız gardrobunuz ön sıralarında olduğundan emin olun :)






Son bir tavsiye: Sezonun en hit desenlerinden olduğu için her renkte puantiye bulmak mümkün ama siz yinede siyah beyazın asaletinden vazgeçmeyin derim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...