20 Aralık 2011 Salı

Kış alarmı! Eldivenler hazır mı?

Havalar ne yazık ki soğumaya başladı. Rüzgar olmasa bile kupkuru, burnumuzu kızartan, kulaklarımızı donduran bir hava var dışarıda. En sevmediğim, üşümemek ve özellikle hayatta kalabilmek için kat kat giyindiğim mevsim sonunda geliyor malesef. 3 ay boyunca evden çıkmadan yorganın altında yumulup tüm günü internet & tv ikilisi ile geçirebilirm + sıcak çikolata =)

Ama dışarı çıkmadan da olmuyor ki :) Hem üşümemek, hem de şık ve trendy olmak istiyorsanız daha önceki postlarımıza tekrardan göz atın, çizmeler, kazaklar ve pufi montlardan sonra bu kışın trendingtrendleri’ne devam ediyoruz: eldivenler!

Bakımlı ellere sahip olmak için manikürün yanında onları soğuk ve kuru havadan da korumak gerekiyor. Dışarı çıkarken hava güneşli olsa bile çantanıza bir eldiven atmakta fayda var. Artık güneşe kanmamak lazım, çünkü hava bir anda öyle soğuyor ki nereye kaçsak bilemiyoruz. Acil durumlar için benim favorim Accessorize eldivenleri. Özellikle gri renk, parmak uçları açık olanlar hayat kurtarıyor. Çok üşüdüğümde hemen açık parmaklarıma şapkalarını giydirebiliyorum =) Deri eldivenleri de unutmamak lazım... Yün eldivenler daha sevimli ve günlük kullanıma uygunken siyah deri olanlar ise daha asi ama şık bir hava yakalamamızı sağlıyor. Aslında hangi kıyafetler ile kombinlediğinizle alakalı =)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...