29 Aralık 2011 Perşembe

Gardrobunuzdaki eksik parçaları öğrenmek ister misiniz?



Her ay sonu, kredi kartı ekstresine baktığımızda aklımızda tek bir soru vardır. Bu ay hiçbirşey almamama rağmen faturam neden bu kadar kabarık?
Bu faturanın neden kabarık olduğunu anlamayan kişi tabiki eve her gelişinde evdekiler yeni aldığı şeyleri görmesin diye torbaları saklayan kişinin ta kendisi.
Elimizde değil dışarı her çıkışımızda birşey beğenip alıyoruz ama gel gelelim her sabah dolabın karşısına dikildiğimizde hala giyecek birşeyimiz yok diye kendimizi hırpalayıp duruyoruz. Bunun tek nedeni doğru alışveriş yapamıyor oluşumuz. Aldığımız her ürün, sezonun en güzel parçaları olabilir ama bir sonraki sezon aynı tshirtü giyerken aynı heyecanı hissetmiyorsak bu tamamen alışveriş alışkanlıklarımızla alakalı. İşte şimdi size bu sorunu çözmenize yardımcı olacak, bir kitap tanıtacağım. Adı “Şıklığıyla Gözkamaştıran Kadının 100 Vazgeçilmezi”. Adından da anlaışılacağı gibi, Nina Garcia imzalı bu kitapta gardrobunuzda olması gereken 100 parça listelenmiş. Gidip herhangi bir D&R da  resimlerine okunabilecek kadar basit bir kitap görünsede aslında hepimizi başucunda yer alıp bize kılavuzluk etmesi gereken bir “başyapıt” J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...