11 Aralık 2011 Pazar

Kırmızı ruj ile aşka geldik!


Yılların eskitemediği moda kırmızı ruj modasıdır. Her sezon gelir geçer olan nude, pembe, turuncu, parlak vs. modalarının yanında kırmızı ruj her zaman bir numara ve gözde! İster çok sade giyindiğiniz bir gün son dakikada kendinize çeki düzen vermek için, ister şık bir davette dikkatleri üzerinize toplamak için kırmızı rujlar çantalarımızda bulunması gereken olmazsa olmazlardan. Kırmızı ruj konusunda dikkat edilmesi gereken şey ise teninize uygun tonlarda rujlar kullanmanız.

Kırmızı ruj kimlere yakışmış bakalım ...

Hangi kırmızı tonu size uygun öğrenmek için önerilerimize göz atabilirsiniz...

Açık ten:
Çok şanslısınız! Çünkü kırmızının her tonu size çok yakışıyor! Ve modunuza göre istediğiniz kişi olabilme şansınız var: seksi bir kadın, yaramaz bir kız ya da sert bir rocker. Burada kullandığınız tona göre yaratacağınız görüntü değişecektir. Ateş kızılı ile göz alıcı bir görünüme kavuşurken, bordoya kaçan koyu kırmızı ve siyah göz makyajı ile daha rocker bir görünüm elde edebilirsiniz.

Buğday ten:
Fuşyaya kaçan kırmızılar tam size göre! Özellikle kumral ya da açık kahve tonlarında saçlara sahipseniz göz alıcı bir görünüm elde edeceksiniz. Kızıla kaçan saçlarınız için turuncu tonlarında kırmızılar tercih ederek uyum içinde bir görüntü yaratabilirsiniz. Koyu renk saçlara sahipseniz şarap kırmızısı tüm güzelliğinizi ortaya çıkartacaktır!

Koyu ten:
Koyu tende kırmızı kullanmak gerçekten dikkat ister. Yanlış renk seçimi ya da makyaj daha basit bir görünüme neden olur. Bu nedenle önerilerimizi dikkatle dinlemenizi tavsiye ederiz. Koyu teninizin yanında saçlarınız da koyuysa daha sıcak cart kırmızılar kullanabilirsiniz, bordoya kaçan kırmızılar sizi çok kapayacağından kullanmamanızı öneriyoruz. Eğer saçlarınız kumral ya da kızıla kaçıyorsa narçiçeği rengi ile tanışın, vazgeçemeyeceksiniz!

Ve en önemlisi! Sarışın ve koyu tenli iseniz kırmızı ruj kullanmaktan çekinin, saçlarınızla yeteri kadar dikkat çekerken görüntünüzü ağırlaştırmaya hiç gerek yok, sizler için açık renkler, toprak tonları çok daha uygun.

Ben de her ne kadar günlük hayatta nude renkleri tercih etsem de bronz tenli olduğum dönemlerde severek kullandığım favorim Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture No:1. Denemenizi tavsiye ederim, çok memnun kalacaksınız =)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...